DR 8 UNTUK RAWAT MATA

JITRA, 18 Mac (HPM) – Mata merupakan anggota yang penting sekali. Tanpanya, hidup seolah-olah kekurangan dan akan mengalami masalah kerana setiap apa yang dilakukan perlukan penglihatan yang baik.

Jika anda mengalami masalah penglihatan, sudah semestinya anda akan menghadapi kesukaran untuk berjalan, belajar, memandu dan sebagainya.

DR 8, formulasi dari Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) adalah pilihan tepat untuk anda yang menghadapi masalah penglihatan.

Minuman kesihatan ini sangat hebat dan selamat digunakan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi.

DR 8 mengandungi vitamin C dimana ianya amat penting sebagai anti-oksida yang menghalang kecederaan sel, menguatkan salur darah dan mengawal tekanan darah.

Selain itu, formulasi dari DDR ini mengandungi vitamin E yang bertindak sebagai anti-oksida dan mampu melindungi sel-sel retina mata dari kecederaan dan vitamin A yang berfungsi mencegah kunjuntiva, kornea dari kering dan buta di waktu malam dan pertumbuhan retina yang baik.

Bahan lain yang ada di dalam DR 8 ini seperti zink yang membantu mencegah degenerasi macular dan membantu menghalang kebutaan serta carotenoid yang mampu menghalang macular yang menyebabkan kebutaan mata.

Beta karotin pula boleh menghalang kebutaan waktu malam dan lain-lain masalah mata. Ia mampu meningkatkan immuniti dari kanser dan toksin. Ia juga berfungsi sebagai anti-oksida yang terbaik untuk kesihatan selain menahan dari radikal bebas yang merosakkan macular mata.

Pengguna hanya perlu mencampurkan DR 8 ke dalam 300-400 ml air sejuk dan digoncang sebelum diminum. Anda boleh mengambil satu sachet sehari dan jika perlu dua sachet sehari.