DDR bersama sebahagian staf HPM
JITRA, 4 April (HPM) – Sejak penubuhan Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) pada tahun 2006, Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) pada masa itu telah pun berjaya mencapai kutipan sebanyak RM2 juta.
Perniagaan yang diusahakan bersama arwah isterinya, Noor Halawiyah Abdullah Syukri dikatakan berkembang dengan cepat sekali sehingga DDR bergelar jutawan.
Namun, DDR tidak pernah lupa akan tuntutan agama yang mahukan umatnya sentiasa membela agama dan bangsanya sendiri. Jika bukan insan sepertinya, siapa lagi.
DDR sentiasa pegang amanat ini dan beliau mahu anak bangsanya berjaya bersama-samanya. Disebabkan itulah, wujudnya perniagaan seperti yang HPM lakukan sekarang.
Kekayaan DDR bukan sahaja beliau merasainya, tetapi para pengedar lain turut kena tempias sama kerana sudah ramai pengedar yang berjaya mencapai pendapatan bulanan mencecah lima angka.
Lihat sajalah, ada sahaja pengedar yang sudah berjaya memiliki rumah besar, kereta besar dan sebagainya.
Oleh itu, jika mahu merubah gaya hidup, DDR telah sediakan peluang keemasan kepada anda untuk berusaha mencapai kejayaan. Baginya, kejayaannya adalah milik bersama.






