JITRA, 3 April (HPM) – Jus DR-II merupakan satu lagi ciptaan ajaib Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) yang membantu pengguna untuk penjagaan kulit dan kesihatan masa kini.
Jus DR-II mengandungi bahan aktif seperti astaxanthin, hydrosalate marine colagen, acerola extract powder yang diadun dalam bentuk serbuk dengan menggunakan teknologi nano.
DR-II merupakan produk yang bermutu tinggi yang diperbuat daripada mikro alga haematococcus pluvialis yang hidup bebas di dalam 5000 meter di bawah laut persisiran pantai Pulau Hawaii.
Melalui produk DR-II, pengguna akan mengalami perubahan seperti pengeluaran jerawat yang banyak di muka kerana ia sedang mengalami proses nyah-toksin.
Selepas dua minggu, pengguna akan memiliki kulit wajah yang cantik dan halus lagi cerah jika mengamalkan meminum Jus DR-II dengan cara yang betul.
Selain itu, Jus DR-II adalah 50 kali lebih baik daripada injeksi vitamin C dan kolagen.






