IBU PEJABAT HERBA PRIMA MARKETING SDN. BHD. (KINI dR ROZMEY GROUP)

Ibu Pejabat (HQ) HERBA PRIMA MARKETING (HPM) yang berada di Bandar Darul Aman Jaya, Jitra

Bertapak sebagai sebuah syarikat pengeluar produk makanan kesihatan, Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) yang diasaskan oleh Datuk Dr Che Rozmey Che Din bersama arwah isterinya, Noor Halawiyah Abdullah Shukri di Bandar Darul Aman Jaya, Jitra, Kedah telah mencipta satu fenomena baru kepada pengguna di negara ini.

Beroperasi pada awal 2006, Datuk Dr Che Rozmey yang juga seorang pakar perbidanan dan sakit puan menggunakan kemahiran sebagai seorang doktor pakar untuk menformulasi produk kesihatan sendiri iaitu Jus Mate 5.

Sentuhan dan tindakan berani itu membuahkan hasil apabila kejayaaan demi kejayaan dicipta oleh pengasas HPM itu.
Tindakan berani disertai dengan konsep kejujuran, keikhlasan dan berkat kesabaran menghadapi ujian Allah membawa kepada kejayaan luar biasa sehingga beliau sendiri tidak percaya dengan kejayaan yang begitu pantas itu.

Bermula dengan sebuah pejabat yang dikongsi bersama Jitra Medical Centre (JMC) yang ketika itu menjadi pemangkin kepada pendapatan utamanya, HPM mengorak langkah dengan begitu pantas apabila berjaya membina empayar perniagaan dalam tempoh dua tahun sahaja.

Kini bangunan JMC itu menempatkan lebih 300 kakitangan HPM dari pelbagai unit yang bertugas 24 jam bagi memberi perkhidmatan yang berbaik kepada pengguna dan pengedar.

Kejayaan demi kejayaan tercipta apabila produk HPM terutama Jus Mate 5 mula member ganjaran kepada pengguna. Konsep guna baru jual yang dipratikkan oleh Dr Rozmey membuahkan hasil apabila ribuan testimony pengguna tampil untuk memberi pengakuan.
Tsunami baru melanda perniagaan HPM apabila medium media cetak yang digunakan oleh Dr Rozmey untuk mencanangkan kejayaan testimony mendapat maklum balas di luar jangkaan sehingga memaksanya untuk meningkatkan perkhidmatannya termasuk memperkenalkan system belian online.

Selepas empat tahun beroperasi, warga HPM patut berbangga dengan pencapaian yang dikecapi sehingga syarikat dipelopori oleh usahawan bumiputra ini mampu berdiri sama gagah dengan syarikat lain di Negara ini.

Perjenamaan baru dR Rozmey selaras dengan perkembangan HPM membawa kepada perkembangan cabang perniagaan baru seperti dR Rozmey Skin Care, dR Rozmey Beauty Slimming Fitness Centre (RBSFC), dR Rozmey Body Shop, dR Rozmey Fashion, dR Rozmey Sport Wear dan dR Movie Production.

Share and Enjoy:
  • Print this article!
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
Bookmark and Share

Senarai Produk

Set Dan Harga

(Kos Penghantaran Percuma Termasuk Bukan Ahli. Produk Yang Dipesan Akan Dikurier Terus Kepada Pelanggan Oleh Syarikat HERBA PRIMA MARKETING Sendiri Yang Berpusat Di Jitra, Kedah Bagi Memastikan Pengguna Hanya Membeli Produk Yang Benar-Benar ORIGINAL Keluaran Syarikat Herba Prima Sdn. Bhd.)

1. Jus Mate 5
2. Doc-K
3. Gain 5
4. Jus dR-II
5. Espresso XY
6. dR Silky
7. dR Betes
8. dR Q10
9. dR 8
10. dR101
11. dR Hepar
3 Kotak  (Automatik Menjadi Ahli HPM)
Harga Semenanjung
Malaysia :
RM480
Harga Langkawi, Sabah & Sarawak : RM510
Harga Brunei & Singapura : RM570
 
1 Kotak (Terbuka Kepada Ahli & Bukan Ahli)
Harga Semenanjung
Malaysia :

RM160 (Ahli) ,
RM210 (Bukan Ahli)
Harga Langkawi, Sabah & Sarawak :
RM170 (Ahli) ,
RM220 (Bukan Ahli)
Harga Brunei & Singapura :
RM190 (Ahli) ,
RM240 (Bukan Ahli)
 

HERBA PRIMA MARKETING KINI DIKENALI SEBAGAI dRGROUP. HARAP MAKLUM.

DAPATKAN PENAPIS AIR dR PREMIER YANG KINI TELAH BERADA DIPASARAN SEKARANG.


DAPATKAN dR SLIMMING SUIT DENGAN REVOLUSI TERBARU, TEKNOLOGI TERKINI SEKARANG.